Eventkoordinator Elev Søges

Elevløn Eventkoordinator | Eventkoordinator – elev.kolding.dk

Spørgsmål til uddannelsen som Eventkoordinator Kolding Kommune – Elevsekretariatet – Bredgade 1, 1.sal th. – 6000 Kolding – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bliv Elev i Odense Kommune - Opslag | Facebook

Eventkoordinator – herningsholm.dk

En eventkoordinator planlægger og arrangerer aktiviteter, f.eks. koncerter, fester og sportsevents. Du lærer at udvikle nye ideer og at realisere ideerne i praksis. En vigtig del af arbejdet går ud på at finde den rette oplevelse, der passer til kundens behov.

Bliv Elev i Odense Kommune - Opslag | Facebook

HK Sydjylland søger en eventkoordinator elev pr. 1. april

Apr 01, 2019 · HK Sydjylland søger en eventkoordinator elev pr. 1. april Vi forestiller os, at du har afsluttet dit grundforløb på en erhvervsskole, og nu er klar til at omsætte dine opnåede færdigheder til tænkning og løsning af konkrete udadvendte opgaver i en moderne fagforening.

Bliv Elev i Odense Kommune - Opslag | Facebook

9 Eventkoordinator-job i Danmark – dk.linkedin.com

 ·

Dagens 9 mest populære job inden for Eventkoordinator i Danmark Brug dit faglige netværk til at finde drømmejobbet. Nye Eventkoordinator-job bliver tilføjet dagligt.

Eventkoordinator – IBC International Business College

På eventkoordinator-uddannelsen lærer du at udvikle events og arrangementer og gennemføre dem. Du bliver typisk ansat i et messecenter, et kulturhus, hos en kommune eller i en privat virksomhed. Du kan også starte din egen virksomhed for eksempel som festarrangør eller eventmager.

Vis annonce – Nordjyskejob.dk

FUNCENTER AALBORG SØGER EN EVENTKOORDINATOR-ELEV!, FUNCENTER ApS, Eventkoordinator-elev søges til FunCenter Aalborg! har du flair for gæsteservice, og vil du være – …

Bliv Elev i Odense Kommune – Home | Facebook

Eventkoordinator-elever søges!