Forældreintra Munkholmskolen

ElevIntra – Loginside – ForældreIntra

 ·

Helsingør Skole, Gefionsvej 93, 3000 Helsingør – Email: [email protected] – Tlf.: 4928 GU 2800 KO 3280 MA 1880 NV 1550 NY 4120

Sådan får du support – SkoleIntra – itslearning.com

ForældreIntra. Har du som forælder brug for hjælp til ForældreIntra, skal du henvende dig til skolen. På skoleintra.uservoice.com har forældrene mulighed for at komme med idéer til …

ElevIntra – Loginside – ForældreIntra

 ·

Når du logger ind, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere her

M.C. Holms Skole – Forside

Mobilpolitik på M.C. Holms Skole Fra på mandag den 1. april træder den nye mobilpolitik i kraft på M.C. Holms Skole. Mobilpolitikken er udarbejdet i et samarbejde mellem den forældrevalgte skolebestyrelse og skolens personale.

Hobrovejens Skole – Forside

PersonaleIntra; ForældreIntra; ElevIntra; PersonaleIntra; ForældreIntra; Hobrovejens Skole

[PDF]

S å d a n f å r d u f o ræ l d re U N I l o g i n

Du har nu adgang til ForældreIntra via uni-login. Brug det brugernavn du skrev ned under punkt 5 og din kode, når du skal logge på forældreintra fra din computer, smartphone eller tablet.

Nørrevangsskolen – Forside

PersonaleIntra; ForældreIntra; ElevIntra; PersonaleIntra; ForældreIntra; Nørrevangsskolen

Langå Skole – Forside

PersonaleIntra; ForældreIntra; ElevIntra; PersonaleIntra; ForældreIntra; Langå Skole

Links og intranet – Randers Realskole

En cookie er en lille tekstfil, som et website gemmer på din computer, tablet eller mobiltelefon. På den måde kan websitet huske f.eks. dine indstillinger (sprog, skriftstørrelse, login…) i en vis periode, så du ikke behøver at foretage indstillingerne, hver gang du besøger sitet eller går fra én side til en anden.

Søndermarkskolen, Randers – Forside

PersonaleIntra; ForældreIntra; ElevIntra; PersonaleIntra; ForældreIntra; Søndermarkskolen

Brand på Munkholmskolen: Uvist hvornår undervisningen kan

Sep 28, 2018 · Det gav skolens personale lidt hovedbrud med at få meldt ud til forældre, men det lykkedes via mobiltelefoner at få orienteringen sat på forældreintra. Der er endnu ingen melding om, hvorvidt bygningen kan bruges til undervisning i den kommende uge. Da avisen var på stedet, forlød det, at Falck var på vej for at besigtige skaderne.

Information om Skoleintra – Nyhedsarkiv

Munkholmskolen 717004 Nordgårdsskolen 265016 P-75 Skolen, Lyngby 173020 Parkskolen, Struer 671009 Rathlouskolen 727011 Rønde Efterskole, Rønde 739300 Rask Mølle Skole, Rask Mølle 627003 Skovvangskolen, Hammel 711001 Slagslunde Skole, Stenløse 235004 Søndermarkskolen, Horsens 615009 Søndersøskolen, Værløse 189003 Sønderup Skole 845005

Skolemad.nu, frisklavet skolemad hver dag – Den nemme madpakke

Skolemad.nu gør det nemt og billigt at give en spændende madpakke til dine børn. Vi dækker hele Danmark og leverer hver dag med et smil.

Brand i skole: Elever og lærere evakueret | TV2 ØSTJYLLAND

Sep 28, 2018 · Munkholmskolen er en mellemstor skole med en til to klasser på hvert klassetrin. Skolen har 425 elever. Forældre er blevet kontaktet via forældreintra, skolens hjemmeside og facebook.