Lundskolen Elevintra

Danmarks førende samarbejds- og læringsplatform – SkoleIntra

ElevIntra giver eleverne deres personlige indgang til skolen. ElevIntra giver dem mulighed for at lave opslag på klassens opslagstavle, registrere lektier eller lave billedgallerier i samarbejde med læreren.

Skoler – Ekstra Bladet

sso.emu.dk

Da javascript er slået fra, må du selv klikke på “Videre”.

Lundskolen - Personale - Lisa Møller

Log på med UNI•Login – login.emu.dk

Please enable JavaScript to view the page content. Your support ID is: 16274978194069790556. Please enable JavaScript to view the page content. Your support ID is

Lundskolen - Personale - Lars Smidstrup Friis

Tungelundskolen – Forside

Kære alle Det er naturligvis med et stik i hjertet, at jeg forlader Tungelundskolen, som er en skøn arbejdsplads, hvor dygtigt og engageret personale hver dag bidrager til læring og trivsel for de søde elever, vi får lov at låne.

Lundskolen - Personale - Anne Bøgballe

Gedved Skole – Forside

Gedved Skole er en skole med ca. 400 elever fordelt på 0.-9. klassetrin med tilhørende SFO og klubdel. Vi bor i et lille samfund ca. 7 km. nord for Horsens, og har en stærk tradition for et godt og værdifuldt samarbejde med forældre og det øvrige lokalsamfund.

Nim Skole og Børnehus – Forside

1.april bød vi Carla, Emma, Matttis og Mikkel samt deres forældre velkommen på Nim skole.

Lundagerskolen – Forside

Velkommen til Lundagerskolen. Nyt. Opslagstavle

Ans Skole – Forside

Kære Alle Læs her referatet fra Skolebestyrelsens seneste møde, hvor vi bl.a. drøftede planlægning af kommende skoleår, nyt fra dialogmøde mellem skolebestyrelser, skoleledere og BUU, evaluerede skolestruktur samt et par af vore principper.

Funder og Kragelund Skoler – Forside

Kantinens menu Skolen og kantinen har været i dialog vedr. udbuddet i skoletiden. Vi er i den forbindelse blevet enige om at tilbyde et nyt og sundere sortiment.

Loginside – ForældreIntra

Hent itslearnings app til ForældreIntra i App Store eller Google Play

Østerhåbskolen – Forside

Indskoling. Mellemtrin. Udskoling

Sådan får du support – SkoleIntra – itslearning.com

Har du brug for support til SkoleIntra? Find mere information om, hvordan du får support – uanset om du er administrator, skoleleder eller sekretær »

Forside – Sct. Ibs Skole

I 2018 oprettede vi ekstraordinært en ekstra børnehaveklasse, så der vil være tre 1. klasser fra skoleårets start. Vi har ganske få pladser ledige i disse tre klasser med opstart august 2019.

As friskole – Forside

Velkommen til As Friskole på nettet. Her kan I finde oplysninger om mangt og meget vedrørende vores skole. Men husk, at I altid er velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak og en kop kaffe.