På Grønland

Grønland – Kinabolle

Kinabolle på Grønland. Vi har sitteplasser inne og ute. Du kan også ta med. Kinabolle at Grønland We have seats inside and outside. You can also go for take away. Menu Rice dish 150,- Lunch offer 110,- (Monday-Friday 11:00-15:00) 1.Sweet, sour and spicy chicken chicken, pickled cabbage, rice Allergy: gluten from wheat flour and soy …

Upptäck Grönland -Äventyrskryssning ombord på Hurtigruten | Hallins reseblogg

Grønland kirke 150 år

Solveig Slettahjell har en av Norges store stemmer og det er som om Grønland kirke ble bygget for at hun skal fylle den med sin røst. Denne gangen kommer hun sammen med trommeslager Pål Hausken for å fremføre solo- og duorepertoaire basert på hennes siste album Live at Victoria.

Att leva på Grönland - www.tv.nu

Grønland byer | Læs mere om Grønland byer

I dag er det de grønlandske navne, der er de officielle bynavne i Grønland. Nederst på siden ser du en liste over nogle af de grønlandske byers tidligere danske navne. Listen er god at have ved hånden, da ældre kort ofte kun har de danske navne. De danske navne for de grønlandske byer er da også – indrømmet – nemmere at udtale for de

Planteliv på Grønland – Store norske leksikon

Nyt: Kursuscenter på Grønland – readynez.com

Hvorfor Readynez Grønland? Vi tror på at fremtiden tilhører dem der er klar til den. Derfor dedikerer vi vores arbejde til at styrke dine færdigheder, så du får succes i Grønlands foranderlige teknologiske miljø. Readynez er Nordens mest anerkendte og prisvindende uddannelsesleverandør.

Island og Grønland - På vikingferd (17 dager) | Hurtigruten

På glattisen på Grønland | Klimarealistene

Siste klimaskremsel finner sted på Grønland, oppspinnet er hentet fra BBC, oversatt av NTB og dyttet på oss alle av den vanlige gjengen, fra ABC-nyheter til NRK Urix.Journalistene unnlater selvfølgelig å fortelle oss alt som er viktig, og har isteden fokus på de 7 meter havet vil stige når all isen på Grønland …

Kajakkpadling på Øst-Grønland - Hvitserk

Padleekspedisjon på Grønland | Bergans Adventures

Vi tar deg med på en 14 dagers padleekspedisjon til frodige Sør-Grønland. Grønland er verdens største øy og et land full av kontraster. I tillegg til tinderekker og breer som stuper ned i isfylte fjorder, lever Grønland virkelig opp til navnet sitt, ”Det grønne landet” – Her er det faktisk grønt!

Natur och landskap på Grönland — Stockfotografi © Burdin #92648490

Grønland – Danmark som kolonimagt

Således blev Grønland ligesom Island underlagt den norske konge i 1261 – som skatteland eller biland. Det var viking Erik den Røde, som bosatte sig først på Grønland og ved at give øen dette navn forsøgte han at få flere nybyggere til fra Island og Norge. De bosatte sig primært på de østlige og sydlige kyster og levede af landbrug.

Oljefeber på Grönland | Utrikes | svenska.yle.fi

Grønlands geologi – Wikipedia, den frie encyklopædi

Udforskningens historie. Den første geologiske undersøgelse i Grønland foretoges under Napoleonskrigene, hvor den Kongelige grønlandske Handel udsendte den tyske mineralog Karl Ludwig Giesecke (1761-1833) med henblik på at finde nyttige mineraler. Krigen forlængede Gieseckes ophold fra de planlagte to et halvt til syv et halvt år, og i denne tid nåede han at indsamle et meget stort

Jakt på Grönland | Kombinationsjakt i Grönland

Ledige job – Grønland | Jobindex

Grønland er ikke til at overse. Med sin strategiske beliggenhed og lækre naturressourcer har mange virksomheder et godt øje til Grønland. Det gælder også inden for den offentlige sektor. Som revisor hos Deloitte på Grønland vil du blive udfordret både fagligt, personligt og kulturelt – og vigtigst af alt er, at du får en oplevelse for

Kurs i nordiska språk på Grönland | Svensklärarföreningen

Rejser til Grønland | Aktiv ferie i det arktiske

Grønland – En arktisk destination i verdensklasse Grønland, midnatssolens land, er en unik destination for dig, som elsker at være på aktiv ferie og drømmer om det store arktiske eventyr.

DrinksMeister på Grønland | DrinksMeister - Drinks & Cocktails, Drinksopskrifter, Rom, Gin ...

Ilisimatusarfik | Grønlands Universitet | University of

Present research Rockwell Kent The project, entitled Rockwell Kent and Early 1930s Greenland: A Comparative View of Environmental, Social and Cultural Change in Contemporary Greenland, brings together an international research team with Ilisimatusarfik, Jette Rygaard, and two from the US, Denis Defibaugh and Susan Vanek.

Vinterexpedition på Grönland - MTB Sweden magazine

FAKTA OM GRØNLAND – Arctic Friend

I alle butikker i Grønland, der sælger husflid, ligger der foldere fremme om betingelserne ligesom butikkerne kan udstede tilladelserne. Valuta: Grønland har ingen egen valuta, men benytter danske kroner og ører. Der er ingen begrænsning på, hvor mange penge der kan indføres. Der kan veksles checks i bankerne.

#348. Den isolerade landningsbanan?? –vid inlandsisen på Grönland!! - Fotosidan

Jagt i Grønland – Jagtrejser til hele verden | Tag på

Moskusokser forekommer langs østkysten af Grønland. På grund af fjorde, gletschere og bjerge, har de ikke været i stand til at udbrede sig til hele Grønland. I begyndelsen af tresserne udsat man 27 moskusokser ved Kangerlussuaq – et jagtområde på 6.600 km2. Bestanden ca. 40 år efter er vokset og er nu mindst 7.000.

Kajakkpadling på Øst-Grønland - Hvitserk

Grönland – Wikitravel

Grönland (grönländska: Kalaallit Nunaat, danska: Grønland) är ett självstyrande område som tillhör Danmark, men brukar räknas till Nordamerika.Grönland är världens till ytan största icke-kontinentala ö. Dess närmasta grannländer är Island i sydost, Kanada i väst och det norska Svalbard i nordost.

Drömpraktik på Grönland - ForshagaAkademin

Containerhamn på Grönland - Ramboll Sverige

NRK TV – Den ytste byen på Grønland

Ferie på Grønland fra syd til Diskobugten

job på grønland

Varmerekord på Grønland: Tæt på 25 grader | Indland | DR

Padleekspedisjon på Grønland | Yourway

Nordiskt ingenjörstoppmöte på Grönland - Svenska Teknik&Designföretagen

Grønland vokser tre meter på 100 år | Indland | DR

Vill du åka på rödingfiske i världsklass på Grönland! | Nyheter - +FishEco

Rörströmsdoktor på Grönland: Kyrkliga äventyr på Grönland

Dumper prisen på Grønland-cruise - Reiseliv - VG

Fra sandstrand til gletsjer – en rundrejse på Grønland

Jakt på Grönland | Kombinationsjakt i Grönland

Klimaændringer kan give store skove på Grønland | Miljø | DR