Rusmidler Fakta

Rusmidler » Fakta om de mest brukte rusmidlene

Rusmidler Narkotika har tradisjonelt blitt benyttet som betegnelse på sterke smertestillende stoffer. I dag blir det i Norge oppfattet som et juridisk begrep for alle stoffer som er regulert i henhold til narkotikalovgivningen.

Fakta om ulike rusmidler - PDF

Hash | Alt om stoffer

Hash stammer fra hampeplanten Cannabis Sativa og indeholder det aktive stof THC. Cannabisplanten kan bruges til at lave flere former for rusmidler, hvor hash er den mest kendte form. Siden her handler om alle de forskellige rusmidler fra cannabisplanten.

Fakta om rusmidler | RUSK Svendborg

Om rusmidler – sst.dk

Hvis man som 12-årig har prøvet at være fuld, skal der mere til – og måske andre rusmidler – hvis man senere i puberteten vil overskride nye grænser. Om alkohol Alkohol påvirker og skader navnlig den unge hjerne under udvikling.

Fakta om ulike rusmidler - PDF

[PDF]

Samtaler med unge om rusmidler – campus-koege.dk

At bruge rusmidler kan være naturligt, hvis unge færdes i miljøer, hvor det er en betydelig del af samværet. Nogle unge oplever, at rusmidlerne gradvist får en større og større rolle i det fællesskab, de allerede befinder sig i. Andre bliver tiltrukket af nye miljøer, hvor rusmidlerne udgør en samlende faktor.

Fakta om ulike rusmidler - PDF

Fakta om rusmidler | RUSK Svendborg

VIDSTE DU DET ? En genstand består af 12 g ren alkohol = 84 kcal. I en øl er der ca. 132 kcal. Du skal gå med 6 km/t i 30 minutter eller løbe med

Fakta om ulike rusmidler - PDF

Værd at vide om rusmidler – ungekontakten.com

Hvad er rusmidler? Rusmiddel er en fællesbetegnelse for stoffer, man kan indtage for at ændre, sløve eller stimulere sin psykiske tilstand. Lovlige måder at stimulere eller berolige sig selv ved at indtage stoffer er for eksempel at indtage nikotin (cigaretter), koffein (kaffe, cola) eller alkohol (øl, vin, spiritus).

Fakta om rusmidler | RUSK Svendborg

index – rusmidler – reddit.com

Fakta om rusmiddelgrenser i trafikken og de straffbare grensene Samleside med dokumentarer om rusmidler og ruspolitikk. Sjekke om legemidler reagerer dårlig med hverandre. Oversikt over hvor lenge stoffer sitter i systemet. Liste over relaterte subredditer fra /r/drugs.

Fakta om ulike rusmidler - PDF

[PDF]

Henrik Rindom – lundbeck.com

ved, at rusmidler kan være sundhedsskadelige, men hvorfor de er det, er en viden forbeholdt de få. »Rusmidlernes biologi« giver et dybere indblik i, hvordan rusmidler påvirker den menneskelige organisme og psyke. Sundhedsstyrelsens hensigt med »Rusmidlernes biologi« er …

Fakta om ulike rusmidler - PDF

Rusmiddelforebyggelse på ungdomsuddannelserne i Svendborg

Jan 30, 2019 · FAKTA OM RUSMIDLER. Ved du, hvad der er fakta og hvad der er fup. BEKYMRET FOR EN VEN? Skal du blande dig? Se hvad kan du gøre. ER DU LANGT UDE? Har du styr på det? Tjek dig selv. ONLINE HJÆLP. Har du brug for én at snakke med? SPØRGSMÅL OG SVAR. 10 ofte stillede spørgsmål og svar. MULIGHEDER OG UDVEJE.

Fakta om rusmidler | RUSK Svendborg

Ninja – Ikkepedia

Fakta . Ninjaer er pattedyr(som alle andre mennesker). Ninjaer er generelt allergiske mot trebente hester. Ninjaer med sorte drakter er onde, de hvite er oftest snille (dette er noe omdiskutert, og det skal legges til at det hele kompliseres med at noen går i sin yndlingsfarge).

Fakta om ulike rusmidler - PDF

Tag Drugbox test om rusmidler

Hvad ved du om rusmidler? Svar på de 12 spørgsmål og se hvad du ved. F.eks. “Hvor mange mellem 16-20 år har prøvet at ryge hash? Hvad svarer du?

Fakta om ulike rusmidler - PDF

Rusmidler SSP Furesø – et forebyggende samarbejde

SSP › Fakta og rapporter om unge › Rusmidler. Del siden på Facebook Google+ LinkedIn Twitter. Rusmidler . Der er stadig flærre unge som tager stoffer. Det har længe været en nedadgående tendens for de hårde stoffer men nu gælder det også hash. Det fremgår af Sundhedsstyrelsens årsrapport over narkotikasituationen i Danmark og den

Fakta om ulike rusmidler - PDF

Fakta om afhængighed | Gladsaxe Kommune

Fakta om afhængighed; Fakta om afhængighed. Verdenssundhedsorganisationen WHO har defineret afhængighed af rusmidler sådan, at en person er afhængig af rusmidler, hvis mindst tre ud af nedenstående seks symptomer er til stede: 1. Meget stærk trang til at indtage stoffet. 2. Vanskeligheder med at styre indtagelsen, standse eller nedsætte brugen. 3.

Fakta om ulike rusmidler - PDF

Rusmiddel – Wikipedia

Rusmidler i populærkulturen. Rusmidler er et både elsket og hatet fenomen og mye omtalt i bøker, såvel som i film og musikk og i massemedia. Mens en del beskrivelse av slike midler er mer anekdotisk, som kulisse og karakterkjennetegn, har også mange verk rusmidler som et sentralt tema.

Ung med type 2-diabetes (sukkersyge) og rusmidler - Diabetes

Ofte stillede spørgsmål | RUSK Svendborg

Rusmidler og helseskader - ppt laste ned

Hva betyr nevrobiologiske funn for psykodynamisk behandlingstenkning? - ppt laste ned

Alkohol - Fakta om rus og rusmidler | RUStelefonen

RUStelefonen - snakk med oss om rusmidler

Fakta om rusmidler | RUSK Svendborg

RUStelefonen. Kate Korseth og Cathrine Bjelland - PDF

Rusmisbruk og helseskader - ppt laste ned

Rusmiddelforebyggelse på ungdomsuddannelserne i Svendborg | RUSK Svendborg

Får bedre helse tross heroinbruk under behandling - Narkotika - VG

Alkoholisme - om alkoholikere, alkoholproblemer og alkoholmisbrug i Danmark

Juvente – Fakta om alkohol

Muskel og skjelett - Helsenett.no

Fakta om nye psykoaktive stoffer (NPS) - RUStelefonen