Vist Eller Vidst

Vist eller vidst, Sprogfejl: 10 klassikere – ruptrog.logind.se

VIST ELLER VIDST 10 klassiske stavefejl i det danske sprog der laves alt for tit; Vist eller vidst Relaterede spørgsmål; Internettet er rig på mange fora, hvor eller diskuterer, debatterer og, mest normalt, sviner hinanden til. Sidstnævnte gør sig i øvrigt gældende i udpræget grad på Ekstrabladets nationen.

Lasse Boesen stopper | TV SYD

Vidst eller vist – tamosjansq.ga

kranz og sigler Forside; pude til skævt hoved baby Bliv medlem! det fortryllede skjold af billeder Indmeldingsblanket; ninian smart hinduism Klubbens tilbud til dig

Enhedslisten: Løkke har vist ringe moral - MX.dk

Vist Eller Vidst ?? – Trendsales Magazine

Har i noget tid undret mig over om det hedder vist eller vidst? Altså for eksempel i en sætning som denne: Jeg skal vist/vidst passe på med de søde sager. Jeg skriver altid vist, men min søster skriver altid vidst, hvem af os har ret??

Ups! Dansk Grandprix-håb fanget i sprogbrøler - 'vi har vidst det fra begyndelsen'

ganske vist — sproget.dk

Jeg har boet i udlandet en del år, men har søgt at holde mit danske ved lige, og jeg var ked af at jeg var den eneste deltager i en oversættelsesøvelse der fandt placeringen af ganske vist en anelse forkert i følgende sætning oversat fra engelsk: Det kunne ingen ganske vist se dagen derpå. Jeg ville have oversat den ukendte originaltekst til: Det var der ganske vist ingen der kunne se

Hvordan skaber man et hyggeligt alrum? – Beckers Maling

Er du krigsminister eller – Ordkraft Kommunikation